Meer te weten komen over het praktijkgerichte programma? Vraag een demo aan!

SKILLS Werken met Office

Lesuren
8
Categorie
Skills

Of je nu later op een kantoor of in de zorg terecht komt, de Office-programma’s zijn tegenwoordig bij (bijna) elk beroep een must. Maar ook voor nu, op school, zijn deze vaardigheden ontzettend belangrijk: van een verslag voor Nederlands of Biologie tot een presentatie voor Aardrijkskunde of Engels. In deze SKILLS module maken leerlingen kennis met de Microsoft Office programma’s Word, PowerPoint en Excel. Dit lesmateriaal mag geen leerling missen!

Lengte

8 uur

Opbouw

In deze module

Deze SKILLS module bestaat uit meerdere taken /opdrachten.

 

> Word

Basistaak, 2 lesuren

In deze taak maken leerlingen kennis met het Office-programma Word. Ze leren het werken in Word, het opmaken van een document, het schrijven van een zakelijke brief en het ontwerpen van een folder.

 

> Excel

Basistaak, 2 lesuren

Excel is een krachtig programma om gegevens te verwerken en berekeningen te maken. In deze taak leren leerlingen de basis van dit programma: berekeningen maken, formules gebruiken en gegevens invoeren.

 

> PowerPoint

Basistaak, 2 lesuren

In deze taak gaan leerlingen een PowerPoint presentatie maken, ondertussen leren ze alles over het verwerken, voorbereiden, opmaken en uitvoeren van een toppresentatie.

 

> Cursus geven

Verwerkingstaak, 2 lesuren

In deze taak komen alle vaardigheden samen. Leerlingen gaan een onderdeel van een cursus over de Office-programma’s maken. In een instructiekaart werken leerlingen uit hoe werk je stap-voor-stap in de programma’s aan de slag gaat.

 

Dit lesmateriaal is beschikbaar.

Gratis inzage aanvragen!

Als u gratis inzage wilt in de bovenstaande module, vul dan de onderstaande gegevens in.
We zorgen dat u binnen korte tijd gratis toegang hebt tot de gewenste module.