Meer te weten komen over het praktijkgerichte programma? Vraag een demo aan!

SKILLS Fotografie

Lesuren
8
Categorie
Skills

In de SKILLS Fotografie leren leerlingen de basis van fotografie. Denk hierbij aan de derdenregel, een sterke compositie, sluitertijd en belichting. In de verschillende taken gaan leerlingen praktisch aan de slag met deze andere onderwerpen rondom fotografie. Een actieve en leuke SKILLS module!

Lengte

8 uur

Opbouw

In deze module

Deze SKILLS module bestaat uit meerdere taken /opdrachten.

 

> Wat is fotografie eigenlijk?

Basistaak, 2 lesuren

In eerste instantie een makkelijke vraag, maar wat is fotografie eigenlijk? In deze taak maken leerlingen kennis met de basis van een goede foto: van de compositie van een foto tot de basis-instellingen van een camera (denk bijvoorbeeld aan de sluitertijd en ISO-waarde).

 

> Maak jij de juiste keuzes?

Basistaak, 2 lesuren

In deze taak gaan leerlingen aan de slag met onder andere belichting. Want wat is de belichtingsdriehoek en pas je deze toe? Wat is een overbelichte foto en wanneer is een foto onderbelicht? Ook gaan leerlingen foto’s bewerken in deze taak.

 

> Product fotografie

Verwerkingstaak, 4 lesuren

Een product verkopen is een hele business op zich. In deze taak gaan leerlingen aan de slag met product fotografie. Want hoe kun je een product zo presenteren dat mensen het willen kopen? In deze taak gaan leerlingen een eigen fotobox in elkaar zetten.

 

> Dit lesmateriaal is beschikbaar.

Gratis inzage aanvragen!

Als u gratis inzage wilt in de bovenstaande module, vul dan de onderstaande gegevens in.
We zorgen dat u binnen korte tijd gratis toegang hebt tot de gewenste module.